Beachclub Bait

Met het risico dat er voor mij geen plek meer is morgen, deel ik de beste beachclub van Nederland om met kids naartoe te gaan.

Op een onverwacht zonnige zaterdag reden we na een matig bezoekje Madurodam, door voor de lunch naar het strand. Want dat is mijn grote liefde. Bij toeval kwamen we terecht bij Beachclub Bait op de Wassenaarse slag. Wat een feest was dat. Niet op een Blue Marlin Ibiza manier. Het feestelijke zat ‘m vooral in deze drie dingen:

1. Op twee minuten loopafstand van de beachclub is een grote betaalbare parkeerplaats.

2. Pal naast de beachclub bevindt zich een goed uitgeruste en veilige speeltuin in het zand. Dus picture dit: jij zit met je lief, moeder of vriendin aan een tafeltje op de veranda van de beachclub en je kinderen vermaken zich op twee meter afstand. Nog nooit smaakten garnalenkroketjes op brood zo goed. Dat kan ook komen, doordat ik eindelijk de rust had om iets te proeven, nu de kids niet zeurden, riepen of wegliepen.

3. Zaterdag is de allerbeste stranddag. Dan doen veel mensen de boodschappen. Zondag was het er vast veel drukker geweest, tenzij je er vroeg gaat ontbijten.

Tip: op zondag kun je heerlijk onbeperkt ontbijten voor een vaste prijs. Zelf barbecueën kan er ook.