Fleurs Finest experience: Winter Wonderland wandeling

Fleurs Finest Experience: Een Winter Wonderland wandeling

Graag nodigen we je uit voor de eerste Fleurs Finest winter experience van dit jaar: Een Winter Wonderland wandeling. We willen samen met jullie de winter verwelkomen op zondag 16 december in aanloop naar het begin van de winter.

Tijdens deze experience staan we opnieuw stil bij de kracht van de natuur die in de winter vooral onder de oppervlakte verborgen ligt. Winter is het seizoen van transformatie en vraagt je om terug te kijken op het afgelopen jaar. De reis te maken naar binnen. Wat ben je dit jaar aangegaan en wat is er blijven liggen?

Misschien ervaar je letterlijk de behoefte om te vertragen en je terug te trekken. Juist nu het leven in deze feestelijke periode zoveel van je vraagt: Geweldig en overweldigend tegelijk. Gun jezelf een moment van rust alleen voor jou.

Naast wandelen is er ruimte voor reflectie. Wij zullen toegankelijke opdrachten aanreiken en stilstaan bij de vraag: Wat ontmoet je van jezelf als je de beweging maakt naar binnen?

Praktische informatie:

  • Locatie: We verzamelen voor de ingang van restaurant de Tafelberg in Blaricum vanaf 8:45 uur zodat we om 9:00 uur kunnen vertrekken.
  • Tijd: Zondag 16 december van 9:00 – 10:30 uur.
  • Bijdrage: 15 euro, wij doneren namens jou 1 euro aan ons kerstdoel: ‘Kinderen van de Voedselbank’. Wij verzorgen een theetje op locatie.
  • Meedoen: Meld je uiterlijk op maandag 10 december aan via e-mail bij een van de Fleurs: fleur@brockhus.nl of fleur.kundersma@gmail.com. Wij hebben plaats voor 8 deelnemers.

Bij regen of kou gaan de wandelingen gewoon door onder het motto: ‘Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding.’ Trek warme (ski)kleding aan!