Fleurs Finest experience: Een meditatieve herfstwandeling

Met veel plezier kijken we terug op onze Fleurs Finest volle maan yoga en meditatie experience. Graag nodigen we je uit voor onze tweede Fleurs Finest experience van dit jaar: Een meditatieve herfstwandeling.

Tijdens deze experience willen we graag opnieuw stilstaan bij de kracht van de natuur die in de herfst zo voelbaar is. De herfst biedt bij uitstek de gelegenheid om terug te kijken op het afgelopen jaar en de balans op te maken: Leren loslaten en de beweging maken naar binnen.

Naast wandelen is er ruimte voor reflectie. We zullen toegankelijke opdrachten aanreiken met als centrale vraag: Zit ik op de goede weg?

Praktische informatie:

  • Locatie: We verzamelen voor de ingang van restaurant de Tafelberg in Blaricum vanaf 8:45 uur zodat we om 9:00 uur kunnen vertrekken.
  • Tijd: Zondag 14 oktober van 9:00 – 11:00 uur.
  • Bijdrage: 15 euro, wij doneren namens jou 1 euro aan het goede doel: ‘Doe mee, Verlos de Zee’. Wij verzorgen na afloop een theetje op locatie.
  • Meedoen: Meld je uiterlijk op woensdag 10 oktober aan via e-mail bij een van de Fleurs: fleur@brockhus.nl of fleur.kundersma@gmail.com. Wij hebben plaats voor 8 deelnemers.

Bij regen gaat de wandeling gewoon door onder het motto: ‘Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding.’.

Meditatieve herfstwandeling