Review Miss Molly & Me – Theatertour Bonnie & Clyde

Vorige week reisden we samen af naar Beverwijk voor een optreden van Miss Molly & Me.

Verregend hollen op zoek naar tl-licht in het duister

De heenreis verliep niet soepel. We vertrokken door het dagelijkse spitsuurtje thuis net een kwartier later dan gepland. Maar kwamen door de spits op de A1 nog veel later aan. Tien minuten voor het optreden reden we nog koortsachtig door Beverwijk op zoek naar een onvindbare parkeerplaats. Een rouwcentrum bood gelukkig uitkomst.

Compleet verregend renden we het tl-licht van het Kennemer Theater tegemoet. Daar ging onze leuke outfit. Met de geruststellende woorden van de medewerkster van het theater ‘Dicht is dicht’ besloten we het toiletbezoek dit keer maar over te slaan.

Klein, knus en knap

Door de prachtige liedjes van Miss Molly & Me lukte het ons al snel om te ontspannen. De sfeer in de theaterzaal was knus en intiem.

Miss Molly & Me vertelde ook een verhaal: dat van het beruchte criminele duo Bonnie & Clyde. Persoonlijke verhalen van de bandleden vormden een goede aanvulling met voldoende ruimte voor onze eigen invulling. Het was heerlijk om zo op te kunnen gaan in een verhaal. Het voelde als het lezen van een boek waar je je helemaal in kan verliezen en waarvan je de laatste pagina niet wilt omdraaien. Omdat je niet wilt dat het voorbij is.

Er viel trouwens ook genoeg te lachen, want Miss Molly & Me gebruikt genoeg grapjes en gekkigheid in de show.

Wat ons betreft is de voorstelling Paradiso-waardig en daar speelde Miss Molly & Me dan ook op een andere dag. Voor onszelf een kwestie van beter plannen.

Fijne mensen

Je kon zien dat de bandleden van Miss Molly & Me het leuk hebben met elkaar op het podium. Die positieve energie hing er na de voorstelling nog steeds.

Zangeres Marlijn Weerdenburg, ook bekend door haar rol van ‘Danni Lowinski’ en presentatrice van het aansprekende programma ‘De Dolende Dertiger’ is een heerlijk mens. Net als de andere bandleden. Na afloop namen ze allemaal uitgebreid de tijd voor een praatje met bezoekers en voldeden vrolijk aan fotoverzoeken.

Wij hebben nog nooit gezien dat er zoveel cd’s werden verkocht na een optreden.  De cd leek gewoon een comeback te maken.

Grijs gedraaid

Opgeladen en geïnspireerd liepen wij terug naar onze parkeerplaats bij het rouwcentrum. Die regen voelde ineens best prettig. En onze nieuwe cd hebben we op de lange donkere terugweg grijs gedraaid.

Review Miss Molly & Me door Fleurs Finest