Fleurs Finest Experience: Een Thanksgiving wandeling

Graag nodigen we je uit voor een bijzondere Fleurs Finest experience: Een Thanksgiving wandeling. In aanloop naar de feestdag Thanksgiving willen we tijdens deze wandeling samen met jou stilstaan bij waar jij dankbaar voor bent in het leven.

In ons hectische bestaan hebben we soms de neiging dingen die goed gaan voor lief te nemen. Na het bereiken van een gesteld doel vraagt een nieuwe uitdaging al snel onze aandacht: Een volgende carrièrestap, vriendschap of bijzondere reisbestemming. Hoe kunnen we dit realiseren, en het liefst zo snel mogelijk? Daardoor gaan we onbewust weg bij onszelf.

Tijdens deze experience laten we de natuur ons helpen te vertragen. Om in rust de reis te kunnen maken naar binnen en zo bewust stil te staan bij dankbaarheid. Bij wat er al is en onze aandacht vraagt om gezien en gevierd te worden. Naast wandelen is er ruimte voor reflectie. Wij zullen toegankelijke opdrachten aanreiken en stilstaan bij de vraag: Waar ben jij dankbaar voor in jouw leven?

Praktische informatie:

  • Locatie: We verzamelen voor de ingang van restaurant de Tafelberg in Blaricum vanaf 8:45 uur zodat we om 9:00 uur kunnen vertrekken.
  • Tijd: Zondag 18 november van 9:00 – 11:00 uur.
  • Bijdrage: 15 euro, wij doneren namens jou 1 euro aan ons Thanksgiving doel: ‘Kinderen van de Voedselbank’. Wij verzorgen een theetje op locatie.
  • Meedoen: Meld je uiterlijk op woensdag 14 november aan via e-mail bij een van de Fleurs: fleur@brockhus.nl of fleur.kundersma@gmail.com. Wij hebben plaats voor 8 deelnemers.

Bij regen of kou gaan de wandelingen gewoon door onder het motto: ‘Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding.’

Thanksgiving wandeling