Mini-retraite Vang je verlangens op 5&7 januari 2024 bij buitenplaats De Hoorneboeg

Hoe kom jij terug van een vakantie? Relaxed, geïnspireerd en met nieuwe energie! Precies dat krijg je van een mini retraite. Maar dan dicht bij huis in een betoverende omgeving midden in de natuur.

Tijd voor jezelf
Op vrijdag 5 januari en zondag 7 januari 2024 organiseer ik weer mini-retraites. Dit moment aan het begin van het nieuwe jaar is een mooie gelegenheid om naar binnen te keren… Wat wil je echt dit nieuwe jaar? Wat zijn je authentieke kwaliteiten en hartsverlangens? En hoe mogen deze tot uiting komen in het jaar dat voor je ligt?

Dit gaan we doen
Een middag voor rust, ruimte en reflectie. Wat is écht belangrijk voor jou? We starten met een meditatie om te landen, maken een stiltewandeling door de natuur en gieten onze inzichten in een creatieve vorm. Low key, zonder zweverigheid en torenhoge ambitie, maar gewoon genieten van even niks hoeven en wegdromen in een betoverende omgeving.

Dit neem je mee
Na deze mini retraite ga je opgeladen naar huis. Je bent dichter gekomen bij jezelf, je waarden en je dromen. Bovendien neem je een waardevol aandenken mee. Meer over mij lees je via het interview met Holistik.

Wat anderen zeggen:
“Even opladen, alsof ik een week weg ben geweest” Marijn, consultant
“Fleur maakt het heel veilig om jezelf te zijn” Annette, arts.
“Wat een fijne flow heb ik ervaren tijdens de workshop van Fleur” Sanne, lerares.

Aanmelden voor de mini-retraites kan via Hoorneboeg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest