De fijnste kerstboeken op een rij

Sint eruit, boom erin! En dat betekent: lekker chillen onder een dekentje bij de boom. Ineens zie ik op tegen afspraken ’s avonds, want ik wil mijn nieuwe groene huisgenoot niet verlaten. Staren naar de lichtjes is leuk voor een tijdje, maar daarna verlang ik naar een lekker boek om bij de boom te lezen.

Hier komt de top 5 van mijn favo kerstboeken:

  1. Christmas at the Cupcake Cafe van Jenny Colgan
  2. Calling Mrs Christmas van Carole Matthews
  3. Hygge, de Deense kunst van het leven van Meik Wiking
  4. De inspiratiepraktijk, het nieuwe boek van een van de Fleurs van Fleurs Finest natuurlijk! (inclusief een hoofdstuk over het kerstdiner)
  5. Om voor te lezen aan kleuters: O, Denneboom! van Jacques Vriens.

Stuk voor stuk heerlijke weglezers, die je zó uit hebt. En dat willen we toch in deze hectische tijden?

 

img_3702