Inspiratie-wandelingen

Lieve mensen,

Momenteel bied ik mijn inspiratie-wandelingen één-op-één aan. Uiteraard verantwoord, veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM.Vanaf half maart verzorg ik waarschijnlijk weer wandelingen in groepsverband.

Begin je dag met een inspiratie-wandeling
Veel mensen hebben de afgelopen tijd opnieuw ervaren hoe heilzaam het is om in de natuur te zijn. De natuur nodigt uit tot rust, ruimte en reflectie. Daarom combineer ik de wandeling met een creatieve (schrijf)oefening. Door de stilte op te zoeken in de natuur, kom je makkelijker in contact met wie je bent, waar je naartoe wilt en wat jij kunt bijdragen.

Mindful wandelen
We beginnen de inspiratie-wandelingen altijd met een meditatie, om te landen in de natuur. Vervolgens wandelen we een uur in stilte. Zo kun je de aandacht even helemaal op jezelf richten. Ik begeleid de wandeling met prikkelende (filosofische) vragen binnen een bepaald thema.

Creatieve oefening
Het laatste onderdeel van de inspiratie-wandeling vormt een creatieve (schrijf)oefening, ook weer in het thema van de dag. Daarbij geldt: niets moet, alles mag en goed of slecht bestaat niet. Het gaat mij erom dat mensen zich veilig, vrij en verbonden voelen. Vooral met zichzelf.

Na deze inspiratie-wandeling begin je de dag bewust, geïnspireerd en met meer rust.

Iedere maandag en woensdag
Vanaf 15 maart 2021 vinden de inspiratie-wandelingen meestal plaats op zondagochtend van 09.30 tot 11.00 uur. We verzamelen op de parkeerplaats voor restaurant De Eendracht in Blaricum. Je kunt je aanmelden via een mailtje of app naar: 06 819 567 96. Alleen bij stromende regen gaat de wandeling niet door.

Een losse groepswandeling kost EUR19,50 inclusief thee en materialen.
Een 8-rittenkaart kost EUR140 en is een jaar geldig.

Inspirerend teamuitje
Wil je met je team eens iets anders doen dan een escape room of bowlen? Trakteer je medewerkers op een creatieve beleving in de natuur. Die kunnen we desgewenst uitbreiden met ontbijt, lunch of diner. Binnen het thema werkgeluk is veel mogelijk. Juist in deze tijd is echte verbinding zo waardevol.

1 op 1
Als je graag een privé-wandeling wilt, bel of mail mij dan even over de mogelijkheden. Of kijk op onze website www.inspirationwalkers.nl.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op de hei.

Zonnige groeten,
Fleur

P.S. Volg je me al op Instagram (fleursfinestxoxo) en Facebook (FleursFinest)? Daar vind je ook informatie over de inspiratie-sessies.