Nieuw: bundel en (online) workshop werkgeluk

Op 19 september verscheen mijn vierde boek, een bundel over werkgeluk: Mest voor de werkvloer. Het is een inspiratiebundel voor medewerkers en werkgevers.

Ik vind het zó zonde dat ik nog regelmatig hoor en zie dat mensen doodongelukkig op hun werk zitten en opgebrand of verveeld raken. Dat kan ook anders, weet ik uit ervaring. Ik heb immers zelf jarenlang ongelukkig bij een advocatenkantoor op de Zuidas gewerkt.

Workshop: Fluitend op je werk in corona-tijd

Momenteel organiseer ik voor teams online workshops Werkgeluk. Juist nu. Want in deze bijzondere tijd moeten we onszelf allemaal een beetje opnieuw uitvinden.

We besteden tijdens de workshop aandacht aan vragen zoals: Waarom werk ik eigenlijk? Wat zijn mijn loopbaanwaarden? Wie krijgt mijn beste tijd van de dag? Hoe zorg ik ervoor dat ik met plezier blijf werken tot mijn 67ste?

Na deze workshop kijk je met nieuwe inspiratie naar je werk.
Stuur een mailtje naar fleur@brockhus.nl voor de mogelijkheden.