Nieuw: bundel en workshop werkgeluk

Op 19 september verscheen mijn vierde boek, een bundel over werkgeluk: Mest voor de werkvloer. Het is een inspiratiebundel voor medewerkers en werkgevers.

Ik vind het zó zonde dat ik nog regelmatig hoor en zie dat mensen doodongelukkig op hun werk zitten en opgebrand of verveeld raken. Dat kan ook anders, weet ik uit ervaring. Ik heb immers zelf jarenlang ongelukkig bij een advocatenkantoor op de Zuidas gewerkt.

Workshop: Fluitend op je werk

Op zaterdag 12 december 2020 organiseer ik een Workshop Werkgeluk bij buitenplaats De Hoorneboeg. Juist nu. Want in deze bijzondere tijd moeten we onszelf allemaal een beetje opnieuw uitvinden.

We besteden tijdens de workshop aandacht aan vragen zoals: Waarom werk ik eigenlijk? Hoe kom ik erachter wat mijn droombaan is? Wie krijgt mijn beste tijd van de dag? Hoe zorg ik ervoor dat ik met plezier blijf werken tot mijn 67ste? Na deze avond kijk je met nieuwe inspiratie naar je werk.

De workshop vindt plaats van 14.00 uur tot 17.00 uur en is voor iedereen die zijn werkgeluk wil vergroten. Kaartjes zijn online te koop via De Hoorneboeg.