Over Fleur

Fleurs Finest is een initiatief van mij, Fleur de Gou-Brockhus. Ik bundel mijn inzichten in Fleurs Finest. Want ik wens iedereen een fijn, fabulous en vooral Fleurig leven. Fiasco’s, flaters en minder flatteuze dingen horen daar ook bij. Die van mij deel ik graag met jou. Net als de fantastische momenten.

Boeken

Ik ben schrijver, trainer, interviewer, podcasthost, Inspiration Walker en werkgelukdeskundige. Ik publiceerde drie romans: De urenfabriek, Juffrouw Holle, een sprookje voor de moderne vrouw en De inspiratiepraktijk. Mijn tweede boek schreef ik in Dubai, waar ik twee jaar woonde met mijn gezin. Mijn nieuwste boek is Mest voor de werkvloer, een inspiratiebundel voor meer werkgeluk.

Experiences

Maandelijks organiseer ik Fleurs Finest experiences in de natuur; een filosofische wandeling met praktische oefeningen binnen de thema’s van mijn boeken. Denk aan: Tijd, Zelfliefde, Werkgeluk en Creativiteit. Voor particulieren en bedrijven. Omdat ik iedereen rust- en reflectiemomenten gun in ons vaak haastige bestaan. Ik geloof in verbinding, vitaliteit en creativiteit. Die elementen ervaar je daarom tijdens een Fleurs Finest experience. Daarnaast organiseer ik met cabaretier Madelijne Kool onder de noemer InspirationWalkers ook indoor wandelingen voor teams. We gebruiken een museum of de eigen kunstcollectie als inspiratiebron voor reflectie en creativiteit. Meer weten? Kijk op www.inspirationwalkers.nl.