Workshop 5 september 2021: Create your own tiny world

Wat wil ik eigenlijk écht? Tijdens deze creatieve workshop bij buitenplaats De Hoorneboeg ga je na een stiltewandeling aan de slag met een vision board. Wat vind jij belangrijk? Waar wil jij de focus op leggen de komende tijd? Welke dromen mogen uitkomen?

Vision board
Ontwerpers, stijladviseurs en visagisten werken met vision boards. Zo bepalen ze trends voor het komende seizoen. Maar een vision board kan ook inzicht geven in jezelf en welke kant je op wilt. Tijdens het douchen heb je vast weleens een idee, droom of visioen. Over de ideale baan, dat droomhuis of die ideale partner. Meestal spoelt zo’n idee meteen weer weg met het douchewater. En dat is zonde, want ergens blijft het sluimeren.

Volg je verlangens
Met een vision board breng jij in beeld hoe jij de wereld graag ziet. Je gaat je verlangens onderzoeken en concreet maken. Het lijkt op een collage, maar is veel meer dan dat. Het is een visualisatie van een concept, idee, droom of gevoel. Een vision board bestaat uit herkenbare elementen, maar suggereert ook nieuwe ideeën. Het schept een compleet beeld. En door hier bewust aandacht aan te geven, haal jij je droombeeld dichter naar de realiteit.

Praktische details:
De workshop vindt plaats op 5 september van 10.00 uur tot 12.30 uur bij buitenplaats De Hoorneboeg.
Kaartjes kosten EUR 50 inclusief koffie, thee, taart en materialen.
Je reserveert je kaartje via een mailtje naar: fleur@brockhus.nl.
Ook leuk om cadeau te geven!

Knippen en plakken voor dertigers met keuzestress