Winnen: prachtig kunstboek Getekend door

De Stichting Getekend door heeft een prachtig kunstboek uitgegeven, gewijd aan borstkanker. Het boek bestaat uit foto’s en verhalen van gebodypainte vrouwen die borstkanker hebben (gehad). Met het boek willen zij de positiviteit, openheid en kracht laten zien van deze vrouwen. De opbrengst van het boek gaat naar BRCA 1-2 onderzoek (Angelina Jolie) van dr. Matti Rookus AVL/NKI via KWF. Onderzoek is hard nodig, want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker.

Kunstboek biedt troost

Marketing- en communicatiebureau Tomeloos is ambassadeur van de Stichting Getekend door en heeft meegeholpen met de publicatie van het boek. In het kunstboek staan 28 vrouwen, met 28 verschillende bodypaints, vastgelegd door 28 verschillende fotografen. Door de bodypaint krijgen de vrouwen weer zelfvertrouwen, voelen ze zich zelfs weer mooi en het helpt ze bij de verwerking van deze impactvolle ziekte. Het boek biedt andere vrouwen met borstkanker een hart onder de riem.

José Boesten van Tomeloos: “Er zijn veel vrouwen die ik ken die borstkanker hebben. Zij kunnen er zelf redelijk mee omgaan. Maar hun grootste angst is dat hun dochtertjes het ook krijgen. En hiervoor is onderzoek nodig, veel onderzoek.”

Winnen!

Omdat het oktober Borstkankermaand is, mogen wij het kunstboek Getekend door t.w.v. EUR 34,95 weggeven. Plaats hieronder een reactie als je het boek graag wilt winnen. Daarnaast mogen wij een geweldige tweede prijs weggeven: 2 uur brainstormen met marketing- en communicatiebureau Tomeloos. Kom dus snel in actie en plaats een reactie. Of stuur een mailtje naar info@fleursfinest.com o.v.v. Kunstboek/Brainstorm.

 

 

unknown-1

3 Responses to “Winnen: prachtig kunstboek Getekend door

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest